3.99

„Caponatina“ sicilietiška užkandėlė -  tai baklažano gabalėliai, kepti alyvuogių aliejuje ir pagardinti pomidorų padažu, pjaustytais salierais, svogūnais, cukrumi, mirkytomis alyvuogėmis, actu, kaparėliais, druska. Tai gardus, sotus ir sveikas produktas.

 

Baklažanų užtepėlės pagrindinės sudedamosios dalys yra ypač vertinamos Sicilijoje.  Užtepėlei pagaminti naudojama išskirtinė baklažanų veislė - Violetta di Palermo, pomidorų veislė - Red primaticcio in Palermo ir pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus - Nocellara del Belice. 

 

Skanaukite, dalinkitės ir atraskite tikrą itališką skonį!


Kategorija: Bakalėja

 Sudedamosios dalys: Baklažanai (mažiausiai 40%), pomidorai, salierai (18%), svogūnai, augalinis aliejus, alyvuogių aliejus, cukrus, alyvuogės, vyno actas, kaparėliai, druska.

Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė 71 k cal, Riebalai 3,7 g iš kurių sočiųjų 0,8 g, Angliavandeniai 8,9 g iš jų cukrų 6,0 g, maistinių skaidulųi 2,5 g, Baltymų 1,3 g, Druska 1,1 g.

Kilmės šalis: Italija

Gamintojas: F.lli Contorno SRL