3.99 4.49
11%

GREZZOPURO: pirmoji „Modica IGP“ ekologiška šokolado plytelė iš kakavos pupelių (nuo pupelių iki batonėlio)

  1. „Grezzopuro“ linija pirmą kartą „Modica Chocolate“ sujungia tris puikias „Ciokarrua“ gamybos stipriąsias puses: IGP sertifikatą, šokolado perdirbimą tiesiai iš kakavos pupelių (nuo pupelių iki batonėlio) ir kontroliuojamą bei sertifikuotą ekologišką visų žaliavų tiekimo grandinę.
  2. Tiesą sakant, šia linija Ciokarrua grįžta prie „Modica“ šokolado ištakų, kai kakavos pupelės buvo perdirbtos vietoje ant metato (senovinio išlenkto akmens), palaipsniui įtraukiant cukraus grūdelius.„Ciokarrua“ vietoj kakavos pupelių nusprendžia tiesiogiai gaminti kakavos masę „Grezzopuro“ linijai gaminti ir kiekviename bare atsekti asmenišką ir autentišką ženklą. Mūsų vienos kilmės ekologiškos pupelės, kilusios tik iš San Tomė ir Prinsipės salos, yra skrudintos ir pagamintos rankomis, kad suteiktų joms unikalų ir nepakartojamą skonį.
  3. Šiam batonėliui pasirinkome gryną 80% juodąjį šokoladą, kad sustiprintume San Tomė ir Prinsipės kakavos pupelių aromatines natas.

„GrezzoPuro“ linijai pasirinkome „Manduvira“ organinį cukranendrių cukrų, kilusį iš Paragvajaus, tiksliau iš Arroyos. Etiškas pasirinkimas paremti „Manduvira“ kooperatyvo socialinio augimo projektą. Apdorojimas atliekamas pagal atsekamumo kriterijus, visas cukrus yra sertifikuotas kaip ekologiškas, kiekviename maiše yra kodas ir kiekviena partija, kad būtų galima atpažinti jo kilmę ir paskirties vietą.

Kiekvienas mūsų naudojamas ingredientas turi atitikti kokybės kriterijus, tačiau taip pat gerbti aplinką ir žmones, kad pasiūlytų jums tik geriausią.


Kategorija: Saldumynai