3.59

„Sarsina“ – labai mėgstamas itališkas padažas tarp picų gamintojų. Ypatingai tirštas, tinkamas picos pagrindui tepti, ragaujant padažą atsiskleidžia tikras vyšninių pomidorų kvapas ir skonis. Virtuvėje „Sarsina“ gali būti naudojamas kaip pagrindas įvairiems padažams, taip pat tinka prie makaronų, sriubų, mėsos ir  ruošiant modernius bei greitus patiekalus, tokius kaip “bruschetta” sumuštiniai.

 

“Sarsina” yra unikalus ir pagal išskirtinį receptą pagamintas pomidorų koncentratas, gaminamas tik Sicilijoje. Koncentrate gausu „likopeno“ - pomidoruose esančios natūralios antioksidacinės medžiagos.

Paragaukite tikro itališko pomidorų skonio ir tikrai neliksite abejingi!


Kategorija: Bakalėja

Sudėtis: vyšniniai pomidorai ir druska

Maistinė vertė 100 g : energinė vertė 385kj / 92kcal, riebalų 0,34 g iš kurių sočiųjų 0,13 g, angliavandeniai 15,75 g iš jų cukrų 7,22 g, maistinių skaidulų 4,49 g, baltymų 4,07 g, druska 0,1 g.

Gamintojas: F.lli Contorno SRL, Via Antonino Contorno 4, 90123- Palermo, Italija