5.50

Aukščiausios kokybės ekologiški itališki makaronai gaminami iš senovinių, nemodifikuotų kietųjų kviečių „Russello“. Makaronai turtingi skaidulų ir vertingų maistinių medžiagų, yra lengvai virškinami. Pagrindinė kokybiškų itališkų makaronų paslaptis – tradicinis labai lėtas makaronų džiovinimo procesas žemoje temperatūroje. Taip išlaikomos maistingosios medžiagos ir natūralus skonis.


Kategorija: Bakalėja

Sudėtis: „Russello“ kietųjų kviečių manų kruopos*, vanduo. *Užauginta ekologiškame ūkyje. Yra glitimo.

Maistinė vertė 100 g: energinė vertė 349 kcal; riebalai 1,00 g, iš kurių sočiųjų riebalų 0,13 g; angliavandeniai 72,1 g, iš jų cukrų 10 g; maistinės skaidulos 3,70 g; baltymai 11,3 g; druska 0,001 g.

Laikyti: sausoje vėsioje vietoje, vengiant saulės spindulių.

Gaminimas: virti 10 min.

Gamintojas: Reginella S.r.l. Società Agricola Via Von Platen Ronco A, 49 - 96100 Sirakūzai, Italija

Pardavėjas: MB „Itališkos gėrybės“ – el. p. www.pestopesto.lt